Хотел

Хотел Даф - Транс се намира в летовище "Св. Константин” на 16 км от град Пещера и на 5 км от язовир Батак, на 40 км от град Велинград и на 32 км от град Пазарджик. Курортното селище е известно със своя мек климат и лекoвит въздух. Намира се на 1400м. надморска височина. Прекрасната природа предразполага към активен зимен и летен туризъм.

Хотелът разполага с ресторант, предлагащ традиционно българско меню, безплатен паркинг, интернет, сауна и конферентна зала. Хотелът предлага мезонети, апартаменти, двойни, тройни и единични стаи. За повече информация, моля пишете ни на имейл или се обадете на +359 88 733 6444

Резервации за хотел Даф - Транс, може да направите на страницата ни в Booking.com:
https://www.booking.com/hotel/bg/daf-trans

Може да направите резервация и чрез имейл:
daftranshotel@gmail.com

Или на телефон:
+359 88 733 6444; 035064174 

Настаняване: след 14:00 часа
Освобождаване: до 12:00 часа

За удобството на нашите гости при запитване е възможно различно време за настаняване и освобождаване и според това, дали стаята не е запазена.

Политика за защита на личните данни.
Даф Транс ООД е администратор на лични данни по отношение на Закона за защита на Лични данни и обработва лични данни на клиента за собствени цели свързани с резервацията на клиента. Личните данни са напълно защитени и те могат да се използват само за маркетинг цели и по-добро разбиране на нуждите на клиентите, съответно за подобряване на обслужването на клиенти. Системата за резервации не може да се използва без клиентски лични данни. Даф Транс ООД не предоставя на трети страни личните данни, включително електрония пощенски адрес.

Всички публикувани цени са в лева с включен ДДС, без включена туристическа такса.

Хотелът не носи отговорност за откраднати, изгубени или забравени вещи в хотелските стаи, ресторанта, сауната или конферентната зала.

Хотелът може да поиска обезщетение за щети, нанесени от клиента, в рамките на 3 дни след напускане на хотела.

Страните ще се стремят да разрешат всеки спор относно молбата или тълкуването на настоящото споразумение чрез бързи консултации. Ако спорът не е уреден чрез консултации, всяка от страните може да отнесе спора до Компетентен български съд, който ще се стреми да го уреди.

Пушенето е напълно забранено в затворените помещения на хотела.

Политика за плащане
Резервациите се предплащат в брой, с кредитна карта или по банков път. Плащането може да бъде направено в лева. Резервацията се счита за потвърдена с писмено известие от Хотела.

Политика за анулиране
Безплатно анулиране на резервации по стандартни цени е възможно 7 дни преди пристигане в хотела. След този краен срок ще бъде начислена цената за първата нощувка.

Може да посетите профилите ни и в социалните мрежи:

A picture containing clipartDescription automatically generated A picture containing clipart, first-aid kitDescription automatically generated   A drawing of a cartoon characterDescription automatically generated

 

Вижте и нашата брошура: